Att inte plugga

Hur öolikuyjftdhhfcgvbhjk'åopäioiuiyutdyrfghjhjk pluggar man?! Hur KIUJMYHRDFCGVBHJÄPÖIOUYTRDFCGVBHJÖPOLIUYTRDFGHJ.

Nä, nu lägger jag ner. Jag ska bli Bob Dylan istället. Hejdå.



Feskekörka in my heart

Hallå eller. Som en del av er vet är jag smått besatt av Göteborg, Sveriges framsida, baksida, armhåla... hur var det nu? I alla fall. Jag tycker om staden. Och jag har egentligen ingen aning om varför. 
Så, för att ära Göteborg tänkte jag göra en liten annorlunda variant av dagens outfit. "Hur kan detta gå ihop, edu go eller?" tänker du nu. Dagens Göteborgskämt. Det har ingenting alls med outfits att göra, och kommer inte dyka upp varje dag. "Dagens" är med andra ord mycket felaktigt. Men jag tror det säljer bättre med ett "dagens" framför. Inte för att jag vet vad det är jag vill sälja. Äh.
Här kommer det, första skämtet! Gör dig redo!


Jasså, du är la ute å rör på dig!

HÖHÖHÖHÖHÖHÖ

Jaha, det här var ju väldigt spontant.... förlåt.
Det är när man har som mest att plugga de allra onödigaste inläggen skapas. Så sant, så sant. 

otroligtfantstiktoslagbartsuperklockrentheltunderbartfint

... ungefär så tycker jag om vädret just nu. Eller, inte just nu kanske. Nu är det väldigt kallt och mörkt. Men vädret den senaste tiden, de senaste dagarna. Dom enda molnen är läxmolnen och dom är svarta och dumma och förhindrar maximalt njutande av vårens återkomst. Vad bra då att man kan ligga utomhus och studera! Precis det har jag och ett gäng filurer från los svenskus skolus gjort idag. På en filt, på en stor äng. Tja, äng och äng, gigantisk gräsplätt snarare. Tanken var i alla fall att vi skulle studera. Det blev mest solande och prat. Men det är tanken som räknas, eller hur? Undrar vad min lärare har att säga om det... en intressant sak hände när alla gått hem, inte alla som i alla, hanna och jag låg kvar. Då kom en man fram och berättade om sitt misslyckade frieri samt någonting om en sjal. Han sa även att han tyckte vi såg ut att vara "in harmony". Jahaja, tack? 


Har inte tagit bilden själv, oogely-googlade twickis green. Det var liiiite mer människor idag. Och så spelades det cricket. Såklart. Duh. 


Att dricka eller att inte dricka kaffe

Ja, dålig uppdatering nu igen, förlåt och så vidare... fast varför förlåt? Min oskyldiga lilla blogg börjar kännas lite som... en plikt. Som läxor. Dom skjuter jag också upp för tillfället! Jag kan inte komma på fler onödiga saker att hitta på för att slippa sätta mig och börja plugga, därav ett litet blogginlägg!

Nu dricker jag te. Det gör jag inte alls ofta faktiskt. Faktiskt, igen. För om det är något som dricks här i England så är det väl te. En massa andra saker också, förstås. Men det är mycket te, det är det. Mitt under drickandet (av te) tänkte jag den här tanken: "det här var ju inte så  dumt". Jag har varit så anti te innan. Kaffe, kaffe, kaffe. Kaffe ska det vara. Kaffe hela tiden och mer kaffe. Ännu mera kaffe. Och så vidare (kaffe!). Men jag + en kopp och sedan en kopp till med kaffe efter klockan 21.28 resulterar i hemskt dålig sömn. Detta brukar jag dock ignorera. Kaffe, kaffe, kaffe. Gott, ju! Men! Ikväll blev det te. Efter klockan 21.28 blir det te för mig, från och med nu. Åhå, det här känns lite spännande. Det är trots allt ett stort, livsavgörande beslut jag just precis tagit. Det kommer nog att bli svårt att hålla mig borta från kaffet i början. Men klarar jag bara den första, jobbiga tiden så ska det nog gå fint. Håll dina tummar nu! För mig! 

Ja, herregud. Jag blir helt yr. Vilken enormt intressant läsning jag bjuder på idag. Det roliga är att detta var absolut inte vad inlägget skulle handla om. Inte ens i närheten. Har egentligen en massa kul att förtälja. Det får bli en annan gång, ett annat tidsfördriv för att fly jobbiga läxor och kaffesug. 


The devil! En ganska gammal bild på mig. Ser ut som att jag har två horn, tycker jag. Horn är kul. Det ser man inte ofta, inte på stan i alla fall. Inte ens här i London. Undrar när horn blir hippt? Kommer alla kanske springa omkring med horn inom en snar framtid? Bilden har för övrigt ingenting med resten av inlägget att göra. Men det har ni nog redan listat ut själva. Inte för att resten av inlägget har någon direkt handling det heller. 


Morfar. Han fyllde år för några dagar sedan. Jättegrattis morfar! Och oroa er inte, allt är i sin ordning på bilden. Även om det ser ut som att den gamle mannen stupat. Allt är i sin ordning. 



Am I bovvered?

Nu ska jag alldeles strax ta mig till Kew Gardens med Phil och Philip. Vi ska gå, gå och äta lunch. Och sedan gå lite till. 
Igår var det lördag, en fin lördag. Solig! Det köptes två koftor och en klänning (allt för att papps ska få en tung väska att ta med sig hem på sön), och så njöt jag en väldig massa av det fina vädret. Kvällen spenderade jag och Phil med choklad, vin och Catherine Tate Show. Konstiga frågesporter blev det också. En av dom gick ut på att en kille skulle vinna lite pengar så att han kunde skicka sina morföräldrar till Nya Zeeland samt att han skulle få åka till Hollywood uppfylla sina skådespelardrömmar. Eller något.  Jag förstod inte alls hur detta skulle gå till dock. Han fick välja en massa färger och säga stopp till en massa summor. Jag vet inte ens om han vann eller inte. Han grät, det vet jag. Oj, vad pojken grät där i slutet. Catherine Tate Show hängde jag med i desto bättre (am i bovvered?)

Vi hade egentligen tänkt åka och titta på Philips spelning, men det blev inte riktigt alls så av någon anledning. Åh, dumma anledning. Lite såndära levande musik hade varit trevligt. Men det blev allt  en trevlig kväll trots frånvaro av spelning. 

På tisdag kommer papps, då ska han få bjuda mig på sushi och trevligt sällskap! 

Paris-inlägg på ingång, förresten. (detta kan betyda att det dröjer en timme eller två månader. vad vet jag, vad vet jag!)



Gravespotting

På Père-Lachaise. 


Oscar Wildes grav. Här brukar pojkar lämna pussmuns-avtryck. Jag råkade ha ett rött läppstift i väskan men det blev inte så mycket pussande på stenen för mig.

Här vilar Jim Morrison.  Hans grav är den som är omringad av massa blommor och alkohol. Man ser dock endast blommor på den här bilden. 


Le gravsten de Edith Piaf.


Det här är (var) Victor Noir. Det sägs att om man tar på honom får man tur i kärlek. Jag försökte hitta det mest originella stället på kroppen att ta på. Det slutade med att jag pillade lite i killens öra. 

Ja, som sagt. Om man tar på herr Noir får man tur i kärlek... 


Paris del 1

Här får ni mer än tusen ord. Bilder. Inte helt skarpa sådana. Men ändå, bilder. Från Paris. Det kommer mer text sedan också, för jag känner att det finns saker jag vill berätta. Bara inte just nu. 

Ok. Dag 1. Eller 2. Eller någon annan. En dag var det i alla fall. Á Paris!

Det regnade

Vi gick


Vi tittade på gravar

(kort inlägg? men läs rubriken då! det kommer en del två. kanske mer! en triologi, vem vet? inte du! inte jag heller...) 

Jag ska dricka te med le president, din dumma sill

Men hej! Jag är hemma igen. trött, mycket trött. men nöjd. Paris, Paris. Åh vad jag tycker om paris. Tillbaks ska jag. Någon gång i framtiden. Alldeles säkert. Förhoppningsvis. 

Idag är det den första april. folk har lurats hit och dit, många sms:ar sina stackars föräldrar att de råkat förstöra datorn/mobilen eller blivit lite gravida. Jag vågar inte luras så. För jag har lärt mig att med min vanliga otur så skulle datorn faktiskt sluta fungera sekunderna efter att jag aprilskämtat lite grann om just det. 

Barack är i staden för tillfället. Han tittar nog förbi på en kopp te lite senare. 



Och håll nu ut. Snart ska jag skriva en massa mer om Paris. Paris, Paris. 


RSS 2.0