Grattis, Mikaela

Idag har jag namnsdag. Det har firats hela dagen. Och har tänkt firas hela natten. Åhå åh! Namnsdag! Stort!
... jag borde inte få blogga när jag är såhär oinspirerad. Jag har funderat lite på varför jag bloggar, när jag väl gör det alltså. Det händer tack och lov inte alltför ofta.
Jo, jag har som sagt funderat, men inte kommit mycket längre än så. Tyvärr. Förlåt. Jag vet inte. Är antagligen bara uttråkad.
Jag känner inte för att berätta vad jag gjorde i helgen, eller vad jag har på mig för tillfället. Jag vill bara att ni ska veta att jag är uttråkad. Men inte länge till! Snart traskar jag till stoooora le centrum of Lund. På café ariman väntar lovisa och några koppar kaffe.
Annars då? Annars har jag besökt tandläkaren idag. Usch. Blir alltid så nervös av någon anledning. Har ett litet litet hål i en liten liten tand som varit litet litet i ca sju år nu. Inget som behöver lagas, tack och lov. Så. Fantastiskt intressant va?!
Nu smakar allt jag äter banan. Flourbanan. Åt precis ost och avokado macka. Bananavokado. Bananost. Bananmacka.
Imorgon ska jag ta det sista skolfotot NÅGONSIN. Ska ställa mig framför spegeln och öva fotominer nu. Blir antingen "jag-bryr-mig-väl-inte-hur-jag-ser-ut-på-foton-och-skulle-aldrig-öva-dumma-fotominer" eller "titta-på-mina-fina-tänder-jag-har-precis-varit-hos-tandläkaren".
Lite sommarsaknad.

BU!

Japp, jag lever, jag finns, jag existerar och så vidare. I Sverige för tillfället. Hemma. Eller något sånt... Har existerat hemma ett tag nu. Lilla bloggen min har varit lite bortglömd. Nej, väldigt bortglömd. Inte ens saknad. Vet egentligen inte varför jag sitter här och skriver... är väl för att jag har alldeles för mycket att plugga. Måste hitta andra saker att göra istället för att vara lite effektiv, lite PRODUKTIV, och göra saker som jag borde. Plugga, exempelvis.
Jag hade tänkt skriva lite om sommaren. Saker som har hänt och sånt. Skriva ett bloggigt inlägg. Fast detta blev nog ganska obloggigt inser jag nu.
Får skriva någonting mer innehållsrikt en annan dag. (hahahahahahahahahahaha).
...
Så, varsågod karin! hoppas du inte gett upp hoppet! min kära, enda, läsare! som kanske slutat läsa nu... ja, troligtvis. men varsågod ändå! och tack för att du gör så god sushi!
Så.

RSS 2.0